Mense en liefde

Vrywaring en Privaatheidsbeleid

Onderstaande is die Vrywaring en Privaatheidsbeleid van www.wareliefde.co.za

Inhoud

Die skrywer behou die reg voor om nie verantwoordelik te wees vir die aktualiteit, korrektheid, volledigheid of kwaliteit van die inligting wat verskaf word nie.

Aanspreeklikheidseise rakende skade wat veroorsaak word deur die gebruik van enige inligting wat verskaf word, insluitend enige soort inligting wat onvolledig of verkeerd is, sal dus verwerp word.

Alle aanbiedinge is nie bindend nie en sonder verpligting. Dele van die bladsye of die volledige publikasie, insluitend alle aanbiedinge en inligting, kan uitgebrei, verander of gedeeltelik of heeltemal geskrap word deur die skrywer sonder afsonderlike aankondiging.

Verwysings en skakels

Die skrywer is nie verantwoordelik vir enige inhoud wat van sy bladsye gekoppel of verwys word nie – tensy hy volle kennis van onwettige inhoud het en die besoekers van sy webwerf sal kan verhoed om daardie bladsye te besigtig. Indien enige skade plaasvind deur die gebruik van inligting wat daar aangebied word, kan slegs die skrywer van die onderskeie bladsye aanspreeklik wees, nie die een wat aan hierdie bladsye gekoppel het nie.

Kopiereg

Die outeur was nie van plan om enige kopieregmateriaal vir die publikasie te gebruik nie. Indien nie moontlik nie, word die kopiereg vir die spesifieke inhoud aangedui.

Die kopiereg vir enige materiaal wat deur die skrywer geskep is, word voorbehou. Enige duplisering of gebruik van tekste in ander elektroniese of gedrukte publikasies word nie toegelaat sonder die outeur se goedkeuring nie.

Regsgeldigheid van hierdie vrywaring

Hierdie vrywaring moet beskou word as deel van die internetpublikasie waaruit u verwys is. Indien afdelings of individuele bepalings van hierdie stelling nie wettig of korrek is nie, bly die inhoud of geldigheid van die ander dele onbeinvloed deur hierdie feit.

Privaatheidsbeleid

Koekies

Die webruimte laat nie besoekers toe om aan te meld of kommentaar te lewer nie. Gevolglik word geen “Cookies” vir bogenoede doeleindes gebruik nie.

Nie-persoonlike inligting

Ware Liefde kan nie-persoonlike inligting oor webwerfgebruikers versamel by interaksie met die webwerf. Dit kan inligting insluit soos die naam van jou webblaaierprogrammatuur, tipe toestel wat gebruik word om toegang tot ons webwerf en ander tegniese inligting rakende jou bedryfstelsel en internetdiensverskaffer te verkry met die doel om gebruikerservaring te verbeter.

Ingebedde inhoud van ander webwerwe

Artikels op hierdie webwerf kan ingebedde inhoud insluit (bv. video’s, beelde, artikels, ens.). Ingebedde inhoud van ander webwerwe tree op presies dieselfde manier op asof die besoeker die ander webwerf besoek het.

Hierdie webwerwe kan data oor jou versamel, koekies gebruik, bykomende derdeparty-opsporing insluit en jou interaksie met daardie ingebedde inhoud monitor, insluitend die dop van jou interaksie met die ingebedde inhoud as jy ‘n rekening het en by daardie webwerf aangemeld is.

Met wie deel ons jou data

Indien ‘n besoeker aan die webwerf ons kontak deur die e-pos skakel op die webwerf te gebruik word geen privaat inligting aan derde partye voorsien nie. Slegs kontak inligting word gehou vir die periode van kommunikasie. Daarna word dit geskrap.

Deel met ander
Ware Liefde Logo

© Ware Liefde 2022 Alle regte voorbehou.