Mense en liefde

Tyd met Hom

Wat doen jy in jou spesiale tyd? Persoonlik het ek nie ‘n vaste resep nie. Ek doen wat ook al my hart vir my op die oomblik vertel. Ek bestudeer die Bybel, bid, skryf in my persoonlike joernaal, lofprys en aanbid, mediteer en gesels met Hom wanneer ek gaan stap. Met die lees van die woord, mediteer, wil sommige van julle dalk nie eers die moeite doen om verder te lees nie. Daarom wil ek sommer nou al sê, dat ek praat van Bybelse meditasie soos dit waarvan Dawid in die Psalms praat.

Daar is twee dinge wat ons tyd met God spesiaal maak. Die een is kennis en die ander een is die intieme belewenisse. Die een gaan hand aan hand met die ander. Die een laat jou toe om die ander met volle vryheid te kan beleef. Die hoofbron van kennis is tog die Woord van God en die Woord word weer in die belewenisse van lofprysing, aanbidding, en meditasie toegepas. Dit alles bring jou nader aan God, wat natuurlik daartoe lei dat jou liefde vir jouself en ander ook groei.

Deel met ander
Ware Liefde Logo

© Ware Liefde 2022 Alle regte voorbehou.